Sunday, November 15, 2009

sekerli pazarlar

Gecen annemden duydum: 12 yasimda iken "6 yasimdan beri bu hayatla uurasiorum ve artik dayanamiorum" diye yumurtlamisim. o zaman su halimden daha akli basinda olduum cok asikarmis.
Simdi ise durum tam tersi, dayanamadiim bisey yok. Hayat'in tek duzelii ve sefilliinin ne sahane olduunu bilmek icimi ferahlatiyor. "Pazarlar'in 18 yildir ic kabartmasi ne muhtesem" artik sloganim. Evi cop ev yapmak ve icinde olmek aptal depresiflerin isi, o taraklarda hic bezim olmaz. Girisin 60 dolar olduu bi soho klubunde guzel arkadaslarimla locada siyanur yudumlayarak sahneden cekilmek benim planim. Sofistikenin basitliine asigim. Bayaaliin yuceliine, yalanlarin samimiyetine, sapkinliin masumiyetine, sogukluun sicakliina.
Bu post adrese teslimdir. O buralari okur mu bilemiyor ve umursamiyorum ama "seker" gibidir kendisi en acisindan. Pazarlarimi bi nebze de olsa ona ve itiraflarina borcluyum.

6 comments:

kırmızılı said...

cedric'ime neden bayıldığını anladım 12 yaşında kurduğun cümleyi okuyunca ama o aynı cümleyi 9 yaşında kurdu :)

gp maksimov said...

evlat vermeyi dusunurseniz haberim olsun

kırmızılı said...

ahh bazen beni sorularıyla çıldırtsa da asla vazgeçemem ondan :)

PoLLy said...

peki daha fazla türkçe karakter kullansan, bizi de sevdiğini göstersen olmaz mı? okurken mahfoldum valla... :(

gp maksimov said...

klavyem turkce diiil, o noktada yapabileceim fazla bisey yok. okurken mahvolduysaniz, post ucundan hedefine ulasmis demektir.

aysegul said...

Bloğumda bir ödülünüz var.
Sevgilerrr

(isteğe bağlı.)